Suriye'deki Olaylar

AK Partili gençler, ülkelerindeki olaylarda yaralanan ve Adana'da tedavi gören Suriyeli çocukları ziyaret etti.

AK Partili gençler, ülkelerindeki olaylarda yaralanan ve Adana'da tedavi gören Suriyeli çocukları ziyaret etti.

AK Parti Çukurova Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri, Suriye'de Esed'e bağlı askerlerin attığı bombalar nedeniyle yaralandıktan sonra yakınları tarafından Türkiye'ye getirilen ve Adana Özel EPC Hastanesi'nde tedavi edilen çocuklara moral ziyaretinde bulundu.

Hastanenin yanık ünitesinde tedavi gören çocuklar hakkında yetkililerinden bilgi alan AK Parti Çukurova Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Akar, karşılaştıkları manzaranın, asla insanlığın tasvip edemeyeceği türden olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Akar, çocukları zalimce atılan bombalarla yaralayarak acı çektirmenin bir insanlık suçu olduğunu belirterek, "Gerçekleştirdiğimiz ziyarette, hala korku dolu gözlerle bakan minik kardeşlerimizin gözlerinde ufacık da olsa mutluluk uyandırabildiysek, bu da bizlere huzur vermiştir. Bir hiç uğruna küçük yaşta çocukların yaralanmasına ve hatta ölmesine neden olan zalim yönetici Esed'i şiddetle kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

Olaylarda yaralanan diğer hastaları da ziyaret eden partili gençler, sağlık personeline, hastalara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

AK Partili gençler, ziyarette yaralı çocuklara çeşitli hediyeler vererek sevindirdi.

Muhabir: Ali Güreli

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: