Suriye'deki Olaylar

ŞANLIURFA (A.A) - Suriye'deki çatışmalar sırasında seken bir mermi, Ceylanpınar'da bir okulun camına isabet etti.

ŞANLIURFA (A.A) - Suriye'deki çatışmalar sırasında seken bir mermi, Ceylanpınar'da bir okulun camına isabet etti.

Viranşehir Caddesi'ndeki Atatürk İlk ve Ortaokulu'nun ikinci katındaki bir sınıfın camı gece geç saatlerde bir cismin isabet etmesi sonucu kırıldı. Görevlilerin yaptığı incelemede sınıfta bir mermi bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, okulda ve sınıfta inceleme yaptı.

Söz konusu okulda sabah saatlerinde eğitim ve öğretime devam edildi. Bazı velilerin ise çocuklarını okula göndermediği görüldü.

Reklam
Reklam

AA muhabirinin görüştüğü Atatürk Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Baki Baydur, Suriye'deki çatışmalar nedeniyle zaman zaman Ceylanpınar'a mermi isabet ettiğini belirtti. Bu durumun kendilerini korkuttuğunu anlatan Baydur, "Artık bu olayların bitmesini istiyoruz" dedi.

Öğrencilerden Şiyar Oğuz da Ra'sulayn'daki çatışmalar nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Öte yandan aralıklarla silah seslerinin duyulduğu Ra'sulayn'nda sabahtan bu yana devam eden çatışmalarda yaralanan 3 kişi Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Muhabir: Yasin Dikme - Sait Aydın / Mehmet Güldaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: