Suriye'deki olaylar -Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki çadırkentte hayatını kaybeden 1 yaşındaki çocuktoprağa verildi

Gaziantep'in İslahiye İlçesindeki çadırkentte hayatını kaybeden 1 yaşındaki çocuk toprağa verildi.

Gaziantep'in İslahiye İlçesindeki çadırkentte hayatını kaybeden 1 yaşındaki çocuk toprağa verildi.

Ülkelerindeki iç karışıklık nedeniyle Türkiye'ye geldikten sonra Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki çadırkente yerleştirilen Suriyeli Ali-Gazel Abdulkerim çiftinin 1 yaşındaki çocukları, Abdullah rahatsızlandı ve kaldırıldığı sahra hastanesinde, doktorların müdahalesine karşın kurtarılamadı.

Abdullah Abdulkerim'in, Suriye'nin Halep kentinde, iki ay önce sünnet olduğu ve bu sırada kaptığı enfeksiyon nedeniyle rahatsızlandığı, iç karışılıklar nedeniyle tedavisinin yapılamadığı, bir hafta önce geldiği çadırkentte, tedavisinin yapılmasına karşın öldüğü öğrenildi.

Reklam
Reklam

İslahiye Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla İslahiye Mezarlığı'na getirilen Abdullah'ın cenazesi, İslahiye Müftü Vekili İsmail Karataş tarafından kıldırılan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Cenazeye, Abdullah Abdulkerim'in ailesi ve yakınları ile kampta kalan Suriyeliler katıldı.

Suriyeli Abdullah'ın mezarını ziyaret eden bir grup öğrenci, mezara çiçekler dikip suladıktan sonra dualar ederek mezardan ayrıldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: