Suriye'deki Olaylar-Haseke Kentine Bağlı Ra'sulayn Bölgesindekiçatışmalar Sırasında Seken Bir Mermi Ceylanpınar'dakültür Merkezinin Camına Isabet Etti

ŞANLIURFA (A.A) - Suriye'nin Haseke kentine bağlı Ra'sulayn bölgesindeki çatışmalar sırasında seken bir mermi, Ceylanpınar'da kültür merkezinin camına isabet etti.

ŞANLIURFA (A.A) - Suriye'nin Haseke kentine bağlı Ra'sulayn bölgesindeki çatışmalar sırasında seken bir mermi, Ceylanpınar'da kültür merkezinin camına isabet etti.

Türkiye sınırında yer alan ve geçen aydan bu yana büyük ölçüde Özgür Suriye Ordusu'na bağlı birliklerin kontrolündeki bölgede iki günden bu yana aralıklarla şiddetli çatışmalar yaşanıyor.

Ra'sulayn'ın komşusu Ceylanpınar'da tedirginliğe neden olan çatışmalarda seken bir mermi, sınıra yakın Aydınlık Mahallesi'ndeki Kültür Merkezi'ndeki Bilişim Sınıfının camına isabet etti.

Reklam
Reklam

İçeride öğrencilerin bulunduğu sırada gerçekleşen olay sırasında kısa süreli panik yaşandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, sınıfta inceleme yaptı. Kurşun, incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bu arada olay esnasında sınıfta bulunan öğrencilerden Hasan Kaya, bilgisayarda ödevini yaptığı sırada camın kırıldığını fark ettiklerini belirterek, görevlilerin uyarısıyla sınıfı boşalttıklarını ve endişelendiklerini söyledi.

Öte yandan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı birlikler, sınır hattında güvenlik önlemlerini sürdürüyor.

Muhabir: Sait Aydın / Mehmet Güldaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: