Suriye'deki Olaylar-Haseke Kentine Bağlı Ra'sulayn Ilçesindençatışma Sesleri Duyuluyor

ŞANLIURFA (A.A) - Suriye'nin Haseke kentine bağlı Ra'sulayn ilçesinden çatışma sesleri duyuluyor.

ŞANLIURFA (A.A) - Suriye'nin Haseke kentine bağlı Ra'sulayn ilçesinden çatışma sesleri duyuluyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, iki ay önce ordu birlikleriyle yaşanan şiddetli çatışmaların ardından büyük ölçüde Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) denetimine geçen ilçenin iç kesimlerinde öğleden sonra çatışma çıktı.

Uzun namlulu silahların kullanıldığı çatışmaların sesi, Suriye sınırındaki Ceylanpınar ilçesinden de duyuldu. Olaylarda yaralanan ve Ra'sulayn'dan, Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne getirilen 4 yaralıdan 1'i müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Bu arada güvenlik güçleri, araçlarından yaptıkları anonslarla vatandaşları sınıra yakın bölgelerden uzaklaşmaları konusunda uyardı.

Muhabir: Sait Aydın / Mehmet Güldaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: