Suriye'deki olaylar -İslahiye'deki çadır kentte kalanSuriyeli ailenin bir kız çocuğu oldu

Suriye'deki iç karışıklıklar nedeniyle Türkiye'ye gelen ve Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki çadır kentte yerleştirilen Abdu çiftinin, bu sabah bir kız çocuğu

Suriye'deki iç karışıklıklar nedeniyle Türkiye'ye gelen ve Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki çadır kentte yerleştirilen Abdu çiftinin, bu sabah bir kız çocuğu dünyaya geldi.

Edinilen bilgiye göre, Suriyedeki iç karışıklık nedeniyle ülkeye giriş yaptıktan sonra Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki çadır kentte yerleştirilen Suriye'li Hero Neco Abdu'nun (20), dün gece doğum sancıları başlayınca, 112 Acil Servis ekipleri tarafından İslahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Geceyi Doğum Servisi'nde geçiren Hero Neco Abdu, sabaha karşı 2,5 kilogram ağırlığında sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Suriye'nin Lazkiye kentinden geldikleri ve bir yıllık evli oldukları belirlenen Abdu çifti, bebeklerini basın mensuplarına göstererek mutluluklarını paylaştılar.

Reklam
Reklam

35 yaşındaki baba Abdulvahid Abdu, "Sahara" adını verdiği kız çocuğunu kucağına alıp öptükten sonra basın mensuplarıyla birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.

Hastanede tedavisi süren anne Hero Neco Abdu ve bebeğin, yarın taburcu olması bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: