Suriye'den Gelen 19 Yaralıdan Biri Hayatını Kaybetti

Suriye ordu birlikleri ile muhalifler arasında çıkan çatışmanın ortasında kalan 19 Suriyeli Kilis Devlet Hastanesi’ne...

Suriye ordu birlikleri ile muhalifler arasında çıkan çatışmanın ortasında kalan 19 Suriyeli Kilis Devlet Hastanesi’ne getirilirken, yaralılardan biri hayatını kaybetti.

Hafta sonu mayınlı alandan Suriye'den Türkiye'ye getirilen ve Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 19 yaralıdan biri hayatını kaybetti. Kilis Devlet Hastanesi’ndeki Suriyeli yaralıları; Vali Yusuf Odabaş, Kilis milletvekilleri Opr. Dr. Fuat Karakuş, Ahmet Salih Dal ile Başhekim Opr. Dr. Erşan Öztin ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vali ve milletvekilleri hastanenin başhekimi Opr. Dr. Öztin’den yaralılarla ilgili bilgi aldıktan sonra serviste ve yoğun bakımda yatan yaralıları ziyaret etti. Durumları ağır olan Suriyelilerin Gaziantep’teki hastanelere sevki sağlanırken, 4’ü dışındakilerinin sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Hafta sonu Suriye Halep’e bağlı Azez ilçesi yakınlarında Suriye ordu birlikleri tarafından açılan ateş sonucu ağır yaralanan Hüseyin Bekleş (25) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Suriyeli diğer yaralıların isimleri ise şöyle:

"Yesir Hattap (22), Abdulkadir Ammar (26), Ahmet Bağıl (21), Hasan Demen (33), Hattap Taha (32), Meysem Sedat (22), Abdulmümin Abdullah (32), Abdülkerim Mustafa (26), Yaserel Barazi (25), Muhammed Hallok (20), Muhammed Mahmud Kümeyyen (28), Ubeyde Sevvas (19), Muhammed El Hamam (18), Mahmud Debek (35), Muhammed Ebukişi (14), Muhammed Abdullah (22), Mahud El Baho (28) ile Abdullah Mıstarin (28)"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: