"Suriyeli Annenin Gözyaşları"

Nizip ilçesinde oluşturulan toplama merkezinde 2 çocuğuyla birlikte kalan Suriyeli kadın, ülkesindeki olayların sona ermesi için gözyaşları içinde dua ediyor.

Nizip ilçesinde oluşturulan toplama merkezinde 2 çocuğuyla birlikte kalan Suriyeli kadın, ülkesindeki olayların sona ermesi için gözyaşları içinde dua ediyor.

Türkiye'ye sığınan ve oluşturulan kamplarda barınan Suriyeliler, ülkelerindeki olayların bir an önce sona ermesini istiyor. Nizip ilçesinde oluşturulan toplama merkezinde 2 çocuğuyla birlikte kalan Suriyeli Sultan Haci de, ülkesinden uzakta yaşamak zorunda kaldığı için buruk.

Ülkesine barış ve huzurun gelmesi için her gün dua ederek gözyaşı döken Suriyeli kadının tek isteği, bir an önce ülkesindeki olayların sona ermesi ve barış içinde yaşamak.

Reklam
Reklam

Suriyeli Haci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin uzattığı dost eliyle acılarının biraz olsun hafiflediğini belirtti.

Suriye'de zor günler geçirdiklerini anlatan Haci, "Bizim orada gecemiz gündüzümüz yoktu. Aç ve susuz kalıyorduk. Uçaklar ve bombalar üzerimizden eksik olmuyordu, canımızı zor kurtardık. Bu nedenle böyle bir ortamdan kaçıp önce Türkiye'ye sonra Allah'a sığındık. Ülkemizdeki olayların bir an önce son bulmasını istiyoruz" diye konuştu.

Muhabir: İrfan Aydoğdu / Ahmet Caner Baysal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: