Suriyeli Avukatın Çanta Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Kafede kadın müşterinin çantasını çaldığı öne sürülen Suriyeli avukat ile suç ortağı 3 şüpheli, güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilerek yakalandı.

Kafede kadın müşterinin çantasını çaldığı öne sürülen Suriyeli avukat ile suç ortağı 3 şüpheli, güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilerek yakalandı. Alınan bilgiye göre, bankada çalışan F.T, merkez Seyhan ilçesi Tepebağ Mahallesi'nde bir kafeye gitti. Oturduğu yerin yanındaki koltuğa bıraktığı, içinde 450 lira bulunan çantasının bir süre sonra yerinde olmadığını gören F.T, görevlilere haber verdi. Görevlilerin bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, iş yeri çalışanlarının verdiği bilgi ve güvenlik kamerası kayıtlarından, şüphelilerin Suriyeli olduğunu belirledi. Şüphelilerin kaldığı evi tespit eden ekipler, M.S, E.S, B.S. ve M.S'yi gözaltına aldı. M.S'nin, ifadesinde, "avukat olduğunu, iş bulamadığı için çantayı alıp kaçtığını" söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.S. tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı. Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüde, çalışanlarla konuşup, kafeden ayrılan 4 kişi, kısa süre sonra dönüyor. Bir şüpheli, kadın müşterinin koltuğa bıraktığı çantayı alıp kaçıyor, diğer şüpheliler de koşarak uzaklaşıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: