Suriyeli Hırsızlar Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Fatih KARAÇALI/ ADANA, Merkez Çukurova İlçesi'nde bir halı mağazasına gelen Muhammet Ali, işyeri önünde sergilenen halıları incelemeye başladı. Türkçe bilmediği için

Fatih KARAÇALI/ ADANA, Merkez Çukurova İlçesi'nde bir halı mağazasına gelen Muhammet Ali, işyeri önünde sergilenen halıları incelemeye başladı. Türkçe bilmediği için işaretlerle mağaza çalışanlarından halının fiyatını soran Muhammet Ali, görevlileri oyalarken, arkadaşı İsmail El Şeyh ise içeriye girdi. Boş olan mağazadaki kasaya yönelen İsmail El Şeyh, çekmeceleri karıştırıp, kasadaki 650 doları çaldı.
Hırsızlığı son anda fark eden çalışanlar, İsmail El Şeyh'i mağazadan çıkarken yakaladı. İsmail El Şeyh, kendisini sıkıştıran mağaza çalışanlarına direndi ancak kurtulamayacağını anlayınca da arka cebinden bıçak çekip çalışanları tehdit etti. Çalışanların geri çekilmesi üzerine İsmail El Şeyh ile arkadaşı Muhammet Ali kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerasınca kaydedilen Muhammet Ali ile İsmail El Şeyh'i kısa sürede yakaladı.
Merkez Çukurova İlçesi'nde 6 ayrı işyerinden daha hırsızlık yaptığı belirlenen Suriyeliler, çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: