Suriyeli Iki Çocuk Denizde Kayboldu

İskenderun ilçesinde serinlemek için girdikleri denizde kaybolan iki Suriyeli çocuktan birinin cesedi bulundu.

İskenderun ilçesinde serinlemek için girdikleri denizde kaybolan iki Suriyeli çocuktan birinin cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, birkaç gün önce ülkelerindeki olaylar nedeniyle Suriye'nin Halep kentinden kaçıp İskenderun'daki yakınlarının yanına sığınan Suriyeli ailelerin 3 çocuğu serinlemek için denize girdi.

Boğulma tehlikesi geçiren çocuklardan biri çevredeki vatandaşların yardımıyla sahile çıkmayı başardı. Diğer iki çocuk ise denizde gözden kayboldu.

Olayın polise bildirilmesi üzerine sahil güvenlik ekiplerinin desteğiyle arama çalışması başlatıldı. Çevredeki teknelerin de katıldığı çalışmalar sonucunda bir süre sonra dalgıçlar tarafından 10 yaşındaki Yusuf Sarca'nın cesedi bulundu.

Reklam
Reklam

Sarca'nın cansız bedeni İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaybolan diğer çocuk için ise arama çalışmaları sürüyor.

Muhabir: Ömer Soylu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: