Suriyeli Kadın, Böbrek Nakli Bekliyor

KİLİS (AA) - KEMAL KARAGÖZ - Böbrek yetmezliğiyle mücadele eden Suriyeli kadın, iç savaş nedeniyle sığındığı Türkiye'de hayata tutunmaya çalışıyor.

"Türk halkı sayesinde acılarımız hafifliyor" Ülkesinin halen savaşın etkisinde olduğunu dile getiren Sido, çocukların sokakta öldürülmesine çok üzüldüklerini ifade etti. Suriyeli kadının annesi Emine Sido ise kızının uzun yıllardır sağlık sorunu yaşadığını ve çarenin böbrek nakli olduğunu söyledi. Saldırıların artması üzerine Türkiye'ye sığınmak zorunda kaldıklarını vurgulayan Sido, "Kızım inşallah Türkiye'de şifa bulur. Türk halkının sayesinde acılarımız hafifliyor. Kızım haftada bir diyalize giriyor. Şu anda en büyük isteğim kızımın sağlığına kavuşması" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: