Suriyeli Kadının Dramı

Suriye'de yaşanan savaştan kaçarak, torunlarıyla Türkiye’ye sığınan Suriyeli kadın, yaşadıklarını anlatırken zor anlar yaşadı.Şanlıurfa’nın Harran...

Suriye'de yaşanan savaştan kaçarak, torunlarıyla Türkiye’ye sığınan Suriyeli kadın, yaşadıklarını anlatırken zor anlar yaşadı.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde kurulan konteyner kente girmek için kapıda bekleyen Suriyeli bir kadın, savaşta yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Suriyeli kadın, "İki oğlumu savaşta kaybettim. Torunlarımla bir haftadır buradayız. İçeriye alınmak için bekliyoruz" dedi.

Günlerdir konteyner kentin önündeki tarlalarda torunlarıyla kalan Suriyeli kadın, torunlarının hasta olduğunu ve bu nedenle tedavi edilmesi gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: