Suriyeli Mermer Ustası Çalıştığı Çatıdan Düşerek Öldü

Berktuğ ÖNCÜ/BURSA, Olay, merkez Osmangazi ilçesi Panayır mahallesinde bulunan inşaatta meydana geldi. Suriye’deki iç savaştan kaçarak Bursa’ya yerleşen Zekeriya Kurabi,

Berktuğ ÖNCÜ/BURSA, Olay, merkez Osmangazi ilçesi Panayır mahallesinde bulunan inşaatta meydana geldi. Suriye’deki iç savaştan kaçarak Bursa’ya yerleşen Zekeriya Kurabi, kısa süre önce taşeron bir inşaat firmasında mermer ustası olarak işe başladı. Bugün öğle saatlerinde 5 katlı inşaatın çatısında mermer kesen Kurabi, iddiaya göre, dengesine kaybederek düştü. Şantiyedeki diğer çalışanların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi Kurabi’nin hayatını kaybettiğini tespit etti.
Kurabi’nin eşi, annesi ve 4 çocuğu ile birlikte Suriye’deki iç savaştan kaçarak Bursa’nın merkez Yıldırım İlçesi’ne yerleştiği ve bir süre önce taşeron inşaat firmasında işe başladığı öğrenildi.
Polisin ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Kurabi’nin cansız bedeni, Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Sigortasız olduğu ve kaza sırasında emniyet kemeri takmadığı öne sürülen Zekeriya Kurabi’nin ölümüyle ilgili Cumhuriyet Savcılığınca soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: