Suriyeli Minik Ahmet'e Yardım Eli

İZMİR (AA) - Torbalı'ya bağlı Subaşı mahallesinde Hidrosefali hastalığı ile dünyaya gelen minik Suriyeli Ahmet Bozan'a yardım eli uzatıldı.

İZMİR - Torbalı'ya bağlı Subaşı mahallesinde Hidrosefali hastalığı ile dünyaya gelen minik Suriyeli Ahmet Bozan'a yardım eli uzatıldı. Ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ardından çalışmak için Torbalı'ya gelen Suriyeli Bozan ailesinin Hidrosefali hastalığıyla dünyaya gelen bebekleri Ahmet'in tedavisinin hayırsever bir iş adamı tarafından yapılacağı belirtildi. Bozan ailesinin dramının gündeme gelmesinin ardından, yardım etmek isteyen birkaç hayırsever iş adamı ailenin Subaşı’ndaki evine giderek, gıda ve erzak yardımında bulundu. Ailenin dramına tanık olan bir işadamı minik Ahmet’in bütün tedavi masraflarını üstlendiğini belirtti. Minik Ahmet’i Behçet Uz Hastanesi'ne götüreceğini ve orada tedave ettireceğini belirten hayırsever işadamı, sağlığına kavuşması için elinden gelen yardımı yapacaını kaydetti. Bozan ailesinin durumunu öğrenen çevredeki vatandaşlar ve özel bir eğitim kurumunun öğretmen ile öğrenci velileri de, aileye ev eşyası yardımında bulundu. Yapılan yardımlar karşısında gözyaşlarını tutamayan anne Nashe Bozan, “Tarlalara çalışmaya gidip hasta çocuğuma süt almak için mücadele veriyorum. Çok şükür ki birileri sesimiz duydu. Yardım eden herkesten Allah razı olsun” diyerek teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: