Suriyeli Müftü Ve Liderlerden Şanlıurfa'ya Ziyaret

Suriye'nin Haseki Müftüsü Şeyh İbrahim Nakşibendi ve beraberindeki ve bazı aşiret liderleri, Şanlıurfa Valisi Celalettin...

Suriye'nin Haseki Müftüsü Şeyh İbrahim Nakşibendi ve beraberindeki ve bazı aşiret liderleri, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’i ziyaret etti.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde sınıra sıfır noktada bulunan Rasulayn kentinin muhaliflerin eline geçmesinin ardından Suriye'nin Haseki Müftüsü Şeyh İbrahim Nakşibendi ile birlikte bölgedeki Bağara Aşireti lideri Naif El Beşir, Advan Aşireti lideri ve Haseki Milletvekili Muhammed El Hulu, Ceylanpınar Kaymakamlığı'na gelerek burada Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’i ziyaret etti. Suriye heyeti, burada kendilerine verilen olduğu destek için Türkiye’ye teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Vali Celalettin Güvenç, ziyaretin nezaket amaçlı olduğunu belirterek, “Geldikleri için teşekkür ediyorum” dedi. Suriyeli ziyaretçiler, daha sonra Vali Güvenç ile birlikte TİGEM tesislerine geçerek, burada yemekli toplantıda bir araya geldi. Suriye heyetinin ziyaretinde Ceylanpınar Kaymakamı İbrahim Cenet, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun ile bazı kamu görevlileri de hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: