Suriyeli Muhalifler Ağır Silah Kullanmaya Başladı

Suriye’nin İdilib ve Cebel El Zaviye bölgesinde Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’a bağlı ordu birlikleri...

Suriye’nin İdilib ve Cebel El Zaviye bölgesinde Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’a bağlı ordu birlikleri ile çatışan Suriye Özgürlük Ordusu, çatışmalarda uçaksavar kullanmaya başladı.

Suriye’nin İdilib ve Cebel El Zaviye bölgesinde Suriye Özgürlük Ordusu'na karşı hava destekli operasyon başlatan Esad yanlısı ordu birlikleri, kan kusmaya devam ediyor. Esad yanlısı birliklerin yürüttüğü hava destekli operasyonda bölgede yaşayan onlarca sivil yaşamını yitirdi. Helikopterlerle yürütülen hava destekli operasyonlara karşılık veren muhalifler, helikopterlere arazi aracının arka tarafına monte ettikleri uçak savarlar ile ateş açıyor. Çatışmalar gittikçe şiddetleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: