Suriyeli Mültecilere Bir Yardım Da Kocatepe Anadolu Lisesi Öğrencilerinden

Kimse Yok Mu Derneği'nin yurt çapında başlattığı “Suriye için bir ekmek, bir battaniye” kampanyasına Afyon...

Kimse Yok Mu Derneği'nin yurt çapında başlattığı “Suriye için bir ekmek, bir battaniye” kampanyasına Afyon Kocatepe Anadolu Lisesi öğrencilerinden de destek geldi.

Derneğin Afyonkarahisar Şubesi'nin de yürüttüğü kampanya kapsamında okulda öğrenim gören öğrenciler tarafından toplanan battaniye, gıda maddesi ve para yardımı teslim töreni Kocatepe Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi. Toplanan yardımları Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu’na teslim eden Okul Müdür Baş Yardımcısı Tuncay Demiroğlu, bu tür kampanyalara verilen destek ile öğrencilerin yardımlaşma ve sosyal sorumluluk kazanma duygularının da geliştirildiğini dile getirerek, katkıda bulunan öğrenci ve velilerine teşekkür etti. Yardımları teslim alan Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu ise yaptığı konuşmada, “Suriye’de yaşanan iç savaşın ardından Türkiye’ye sığınan Suriyeliler için sürdürdüğümüz kampanyanın kapsamında hayırsever vatandaşlarımızın gıda, battaniye ve nakdi yardımlar devam ediyor. Bundan dolayı duyarlı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: