Suriyeli Öğretmenler İle Türk Öğretmenler Bir Araya Geldi

Suriyelilerin barındığı Konteyner kentte görev yapan Suriyeli öğretmenler Kilis’te görev yapan öğretmenler ile bir araya...

Suriyelilerin barındığı Konteyner kentte görev yapan Suriyeli öğretmenler Kilis’te görev yapan öğretmenler ile bir araya geldi.

Konteyner kentte görev yapan Suriyeli öğretmenler, Türk eğitim sistemi ile Kilis’teki okullarda verilen eğitim ve okulların fiziki durumu ve öğretmenlerin çalışma koşullarını yerinde görmek ve Türk öğretmenler ile tanışmak amacıyla Hürriyet İlköğretim Okulu’na geldi. Hürriyet İlköğretim Okulu Müdürü Mahmut Kesikminare tarafından karşılanan Suriyeli öğretmenler okulu gezdikten sonra okul müdürü ve öğretmenlerden bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Suriyeli öğretmenler Hürriyet İlköğretim Okulu Müdürü Mahmut Kesikminare’ye Türkiye- Suriye’nin dosluğunu pekiştirmek için bir tablo hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: