Suriyeli Sığınmacılar Için Başlatılan Kampanyaya Malatya'dan Destek

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından Suriyeli sığınmacılar için başlatılan kampanyaya Malatya da destek verecek.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından Suriyeli sığınmacılar için başlatılan kampanyaya Malatya da destek verecek.

Malatya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Suriye'deki olaylar sebebiyle yurtlarını terk ederek komşu ülkelere sığınmaya çalışan pek çok insanın can güvenliği, açlık, susuzluk, barınma ve salgın hastalık sorunlarıyla karşı karşıya bulunduğu hatırlatıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin, yardımlaşma ve dayanışma duygusuyla, halkın da beklentileri doğrultusunda muhtaç ve mağdur durumdaki Suriyeli sığınmacılara her türlü yardım ve desteği sağlayacağı belirtilen açıklamada, bu amaçla Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyası anımsatıldı.

Reklam
Reklam

Kampanyanın Başbakanlık AFAD tarafından koordine edildiğini kaydedilen açıklamada, Suriyeli sığınmacılara bir nebze olsun yardım sağlayabilmek adına Malatya'da da bir yardım kampanyası başlatıldığı bildirildi.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: