Suriyeliler Sınırda Önce 'su' Sonra 'geçiş' Istiyor (2)

UÇAKLAR IŞİD'İ BOMBALADI Binlerce Suriyeli'nin sınıra dayandığı Akçakale'nin karşısındaki Telabyad'daki IŞİD hedeflerine YPG güçlerince top atışları yapılırkn, koalisyon uçakları IŞİD hedeflerini

UÇAKLAR IŞİD'İ BOMBALADI
Binlerce Suriyeli'nin sınıra dayandığı Akçakale'nin karşısındaki Telabyad'daki IŞİD hedeflerine YPG güçlerince top atışları yapılırkn, koalisyon uçakları IŞİD hedeflerini bombaladı.
Öğle saatlerinde başlayan ve birkaç dakika aralıklarla 5-6 kez top atışı sesi duyuldu. Hemen ardından da koalisyon uçakları IŞİD hedeflerini bombaladı. Patlamaların ardından hedef alınan bazı noktalardan yükselen dumanlar Türkiye tarafından da görüldü.
Sınırda bekleyenleri tedirgin eden bu gelişmenin ardından silah sesleri de duyulurken, güvenlik güçleri sınır hattındaki önlemlerini artırdı. Bölgeye kimsenin yaklaşmasına izin verilmezken, Telabyad semalarında zaman zaman uçak sesleri de duyuluyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: