Suriyelilere Kurban Eti Yardımı

GAZİANTEP (AA) - Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Nizip ilçesindeki Suriyeli ailelere kurban eti dağıtıldı.

Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Nizip ilçesindeki Suriyeli ailelere kurban eti dağıtıldı. Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan ve Nizip merkezde kiraladıkları evlerde kalan bin 500 Suriyeli aileye, Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından kurban eti dağıtımına başlandı. Derneğin Nizip Temsilciliği Genel Sekreteri Salih Budak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hayırseverlerin desteğiyle toplanan paralarla satın alınan kurbanlıkların kesildiğini, etleri ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını söyledi. Suriyeli ailelere 3'er kilogram et dağıttıklarını ifade eden Budak, "Dernek olarak her zaman mazlumun ve ihtiyaç sahiplerinin yanında yer alıyoruz. Geçen Ramazan Bayramı'nda ilçemizde kalan Suriyelilere gıda vermiştik, bu bayram da kurban eti dağıtıyoruz. Yarın bin 500 Suriyeli aileye kurban eti dağıtmış olacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: