Suriye'ye Insani Yardım

MARDİN (AA) - Birleşmiş Milletler (BM) tarafından Nusaybin'e gönderilen insani yardım malzemelerini taşıyan araçlardan 18'i Nusaybin Kara Hudut Kapısı'ndan Suriye'nin Kamışlı kentine gitti. 

Birleşmiş Milletler yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Nusaybin ilçesine gelen ve içerisinde battaniye, yatak, hijyen kitleri ile ilaç ve tıbbi malzeme yer alan 18 tır, Nusaybin Kara Hudut Kapısı Gümrük Muhafaza Müdürlüğünde yapılan işlemlerin ardından Suriye'ye geçiş yaptı. Nusaybin'e bugüne kadar insani yardım taşıyan 79 araçtan 46'sının Suriye'ye geçtiği belirtilirken, kalan 33 aracın da birkaç gün içerisinde Suriye'ye geçiş yapacağı kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: