Suriye’ye Yardımlar Sürüyor

Adana Dosteller Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ihtiyaç sahibi Suriyeliler için kışlık kıyafet, gıda, battaniye ve kırtasiye yardımı gönderdi.

Adana Dosteller Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ihtiyaç sahibi Suriyeliler için kışlık kıyafet, gıda, battaniye ve kırtasiye yardımı gönderdi. Adana'dan gönderilen 1 tır dolusu yardım malzemesi, Yayladağı ilçesinde bir depoya indirildi. Yardımları Suriye halkı adına teslim alan Suriye Türkleri Derneği Yardım Dağıtım Sorumlusu Muhammed Kömürcü, ilçeye gelen yardım malzemeleri arasında 2 bin kaban ve mont, bin kışlık çocuk kıyafeti, 750 battaniye ve 25 koli kırtasiye malzemesi olduğunu belirtti. Dernek tarafından geçtiğimiz ay 750 koli kuru gıda geldiğini de hatırlatan Kömürcü, yardımların bir kısmını Lazkiye’nin Bayırbucak Türkmen bölgesindeki Suriyelilere bir bölümünü ise ilçe merkezinde ve köylerde kendi imkanlarıyla kiraladıkları evlerde kalanlara dağıtacaklarını söyledi. Kömürcü, soğuk kış gününde gelen bu yardımların kendilerini çok memnun ettiğini belirterek dernek yetkililerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: