Suriye'ye Yardımlar Sürüyor

Eskişehir Valiliği ve Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı tarafından Hatay'daki Suriyelilere 2 tır insani yardım malzemesi gönderildi.

Eskişehir Valiliği ve Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı tarafından Hatay'daki Suriyelilere 2 tır insani yardım malzemesi gönderildi. Eskişehir Valiliği ve Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı tarafından Suriyeliler için başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan 2 tır dolusu yardım malzemesi Hatay’ın Yayladağı ilçesine ulaştı. Yardımların dağıtımı üstlenen Suriye Türkleri Derneği Yardım Dağıtım Sorumlusu Muhammed Kömürcü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehir’den gönderilen 2 tır dolusu insani yardım malzemesinin ilçedeki bir depoya indirildiğini kaydetti. Gelen yardımların içerisinde çocuk ve yetişkin kıyafeti, un ve kuru gıda olduğunu, yardımların kendi imkanlarıyla kiraladıkları evlerde kalan Suriyelilere dağıtılacağını söyleyen Kömürcü, yardımlardan dolayı Eskişehir Valiliği ve Eskişehir halkına teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: