Sürmeligaz’dan abonelerine 12 ay taksit imkanı

Yozgat’ta 2006 yılından bu yana doğalgaz dağıtımını sağlayan Sürmeligaz Dağıtım Şirketi yeni başlattığı uygulama ile...

Yozgat’ta 2006 yılından bu yana doğalgaz dağıtımını sağlayan Sürmeligaz Dağıtım Şirketi yeni başlattığı uygulama ile sadece abonelik bedeline değil, aynı zamanda güvence bedeline de tüm yıl boyunca kredi kartına 12 ay taksit kampanyası başlattı.

Sürmeligaz İşletme Müdürü Mehmet Yılmazsoy, yaptığı açıklamada Sürmeligaz olarak vatandaşlara sadece abonelik bedeline değil güvence bedeline de kredi kartına 12 ay taksit yapma imkanı sunduklarını kaydetti. Yılmazsoy, "Taksitli abonelik uygulamasının başlıca amacı yakıtlar arasında en temiz, en ucuz ve en konforlu yakıt olan doğalgaz’ın kullanımının şehrimizde yaygınlaşması ve Yozgat halkının bütçesini zorlamayacak ekonomik kolaylık sağlanmasıdır. Bilindiği gibi doğalgaz’ın üretim, ısıtma, sıcak su ve pişirme ihtiyaçlarının tamamını kesintisiz olarak karşılayan, çevreye zarar vermeyen, en ekonomik yakıt olması, konutlarda işyerlerinde ve sanayide kullanımında büyük ekonomik avantajlar sağlamaktadır" dedi.

Reklam
Reklam

Isınma, mutfak ve sıcak su ihtiyaçlarının en ucuz ve konforlu yakıt olan doğalgaz ile karşılanması durumunda abonelerin yıllık yakıt kullanımlarında yaklaşık bin 500 TL tasarruf yapılmış olacağını ifade eden Yılmazsoy, "Başta ısınma, mutfak ve sıcak su ihtiyaçlarının karşılanmasında doğalgaz kullanımı diğer yakıt türlerine göre yarı yarıya fark eder. Bizlerde bu kapsamda tüm yakıt çeşitlerine göre en ucuz yakıt olan doğalgazın bu ekonomik ve konforunun şehrimizde yaygınlaşması için sürmeligaz olarak tüm imkanlarımızı halkımızın faydasına sunmuş bulunmaktayız. Yozgat halkını bu fırsatı değerlendirerek abone olmaya, doğalgaz’ın ekonomik, çevresel ve konfor nimetlerinden yararlanmaya davet ediyoruz. Sürmeligaz Yozgat halkına güvenli ve ekonomik hizmet sunabilmek için 24 saat kesintisiz çalışmaya devam etmektedir." diye konuştu.

Yılmazsoy, ilde doğalgaz kullanımının her geçen yıl arttığını bu çerçevede Yozgat Merkez, Sorgun ve Yerköy’de toplam doğalgaz kullanan abone sayısının 69 bin 500 kişiye ulaştığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz