Suruç Emniyet Müdürlüğü'nden Cihan'a Plaket

Şanlıurfa Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçenin tanıtımı ve polisin çalışmalarının aktarılmasındaki çalışmalarından dolayı Cihan Haber...

Şanlıurfa Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçenin tanıtımı ve polisin çalışmalarının aktarılmasındaki çalışmalarından dolayı Cihan Haber Ajansı (Cihan) Suruç Temsilciliği’ne teşekkür plaketi verdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törene; İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Şen, Asayiş Büro Amiri Bekir Çırakoğlu, Komiser Murat Kasımoğlu katıldı. Şen, “Bizler emniyet teşkilatı olarak birlik beraberlik içinde yaşadığımız vatanımızda asayiş ve huzurun sağlanması için gece gündüz çalışıyoruz. Bizlerle el ele vererek kah gece kah gündüz yanımızda olan değerli basınımıza teşekkür ederim.” dedi.

Reklam
Reklam

Emniyet güçleri olarak Suruç’ ta halka yönelik yaptıkları pekiştirici sosyal ve kültürel faaliyetlerin kamuoyuna aktarılmasında Cihan Haber Ajansı’nın her zaman bir adım önde olduğunu belirten Şen, "Tarafsız davranıp objektif habercilik yaptıkları için Cihan'ın bölge temsilciliklerini kutluyorum.’’ diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: