Suruç'ta kan davası sonucu 1 kişi hayatını kaybetti

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Kapıcı Köyü'nde, aralarında kan davası olan iki aile arasında çıkan silahlı...

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Kapıcı Köyü'nde, aralarında kan davası olan iki aile arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti.
Olay, saat 16.00 sıralarında Şanlıurfa Suruç karayolu arasında bulunan ‘Tepe Tesisleri’ yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında geçmişte arazi anlaşmazlığı yüzünden kan davası bulunan Ateş ve Kaya aileleri, olayın gerçekleşmesinden kısa süre önce yine tartıştı. Ateş ailesinden bir kişi, Tepe Tesisleri ne yakın bir yerde pusuya yatarak Kaya ailesinin yoldan geçmesini bekledi. Kaya ailesinin geçmesi sırasında aracı kurşun yağmuruna tutan zanlı, araçta bulunan Nebi Kaya’yı kalbinden ağır yaraladı. Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kaya, Acil Servis'te yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olay sonrasında Suruç’tan Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne akın eden Nebi Kaya’nın yakınları, hastane önünde sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili jandarmanın soruşturması sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz