Sürücülere Bayram Uyarısı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı nedeniyle trafikte oluşacak...

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı nedeniyle trafikte oluşacak yoğunluk nedeniyle, sürücülerin aşırı hızdan uzak durmalarını ve kurallara uymalarını istedi.

Aynı zamanda Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı da olan Keskin, Kurban Bayramı nedeniyle karayollarında yaşanacak trafik yoğunluğuna karşı sürücüleri uyararak, dikkatli araç kullanmaya davet etti. Keskin, "Sürücülerimiz kesinlikle aşırı hızdan uzak durmalı ve kurallara gerektiği gibi uymalıdır. Hiçbir şey, insan hayatından daha önemli değildir. Bayram sevincinin acıya dönüşmemesi için herkes trafik kurallarına uymalı ve trafik kültürü gereği karşısındaki sürücülere de saygılı olmalı. Sürücülerin saygısını kaybettiği yollarda, kan, gözyaşı ve sönen ocaklardan geriye manzaralar kalır. Kurban Bayramı'nda, bayramın manevi dünyasına da yakışacak bir şekilde, insanlarımızın araçları başındayken, dikkatli, saygılı ve kurallara uymalarını umuyoruz. Trafik işaretlerine kesinlikle uyulmalı, uykusuz ve yorgun olanlar trafiğe çıkmamalı" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Uzun yola çıkanların mutlaka araçlarını bakımdan geçirmelerini ve gerekli teknik kontrollerini yaptırmalarını tavsiye eden Keskin, sürücülerin ve otomobildeki yolcuların yola çıkarken emniyet kemerini kullanmalarını, sürücülerin hava şartlarını da göz önünde bulundurmalarını istedi.

MESOB Başkanı Keskin, Kurban Bayramı'nı da tebrik ederek, "Bayramın dünyaya, ülkemize barış, huzur getirmesini diliyorum. Milletimizin kardeşlik duygularının daha da pekiştirilmesine vesile olmasını temenni ederim" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: