Sürücülere "çikolatalı" Uyarı

KASTAMONU (AA) – Bozkurt ilçesinde jandarma ekipleri, Kurban Bayramı dolayısıyla sürücülere çikolata ve kolonya ikram etti.

KASTAMONU – Bozkurt ilçesinde jandarma ekipleri, Kurban Bayramı dolayısıyla sürücülere çikolata ve kolonya ikram etti. Trafik güvenliğini sağlamak ve sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarmak için balıkçı barınağı girişinde uygulama yapan ekipler, sürücüleri çikolata ve kolonya ikram ederek karşıladı. Ekipler, "Yolculuklarımızda emniyet kemerlerimizi takarak kurallara uyalım ve diğer sürücülere örnek olalım" diyerek bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi için sürücülere uyarılarda bulundu. Sürücüler de ekiplerin bayramını kutlayarak uygulamayı beğeniyle karşıladıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: