Sürücülere Şeker Ve Broşür

Trabzon’un Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘Trafik Haftası’ dolayısıyla yaptıkları ilginç bir...

Trabzon’un Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘Trafik Haftası’ dolayısıyla yaptıkları ilginç bir uygulama ile sürücü ve yolcuların takdirini kazandı.

Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri diğer zamanlarda yaptıkları rutin trafik kontrollerini bu sefer farklı bir şekilde yaptı. Rastgele durdurdukları araç sürücülerinin ve yolcuların önce hal ve hatırını sorduktan sonra şeker ikramında bulundu ve araç sürücülerine çeşitli tavsiyelerde bulunduktan sonra trafik güvenliğinin yazılı olduğu küçük broşürler dağıttılar.

Reklam
Reklam

Ekipler, bu sefer amaçlarının ceza yazmak yerine sürücüleri uyarmak olduğunu ve bazı uyarılarda bulunduklarını ifade etti. Araç sürücüleri ise çok ender rastlanan uygulamadan memnun olduklarını ve bu tür uygulamaların farklı zaman ve yerlerde yapılmasının trafik güvenliği açısından yararlı olacağına inandıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz