Survivor 2016 kadrosuna bir isim daha

Ekranların izlenme rekorları kıran yarışması Survivor 2016 kadrosu netleşmeye devam ediyor. Survivor 2016'nın üçüncü ismi Yunus Günce oldu. Peki, Survivor yeni sezonunda yer alacak diğer isimler kimler?

Tv 8 ekranların yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor 2016'da yeni yarışmacılarıyla yine ekranlara damga vurmaya hazırlanıyor. Ekranlara uzun bir ara veren programın gönüllüler takımı için başvurular devam ederken; ünlü isimleri belli olmaya başladı. Survivor 2016'ının şimdilik ilk üç ismi belirlendi. Üçüncü isim ekranların ve müzik dünyasının sevilen ismi Yunus Günce oldu. Dj'likten oyunculuğa, sunuculuktan stand up gösterilerine kadar bir çok alanda faaliyet gösteren Yunus Günce, Survivor 2016'da ter dökecek isimlerden olacak. Yunus Günceden önce Yılmaz Morgül ve Trabzonspor taraftarının gönlüne yerleşen başarılı futbolcu İbrahim Yattara Survivor yeni sezonu için belirlenen isimler olmuştu. Peki, ekranlardan uzun süredir uzak kaldıktan sonra Survivor 2016 ile tekrar karşımıza çıkacak olan Yunus Günce kimdir?

YUNUS GÜNCE KİMDİR?

Aslen Trabzonlu olan Yunus Günce 1972 doğumludur. DJ'lik kariyerine Number One TV'de başladıktan sonra TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştır. Dizi kariyerine ise TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakteriyle başlayan Yunus Günce, çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapmıştır ayrıca pek çok markanın reklam filmlerinde seslendirme yapmıştır. Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde rol alan Yunus Günce, Türkiye'nin çeşitli kulüplerinde DJ olarak Müzik yapmaktadır.Stand-up olarak kariyerine Hiç Komik Diil ile başlayan Yunus Günçe şu anda İstanbul ve Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde Kafamda Böcekler Var adlı tek kişilik gösterisiyle izyelenleri ile buluşmaktadır.

Anahtar Kelimeler: