Survivor 2016 konsey gecesine Semih'in itirafı damga vurdu

İzlenme rekorları kıran Survivor 2016'nın 20 Mart Pazar günü ekrana gelen bölümünde konsey heyecanı yaşandı. Semih Öztürk'ün itirafları şaşkınlık yarattı. İşte 20 Mart tarihli Survivor 2016 bölümünde yaşananlar!

Tv8 ekranlarının yayınlandığı günlere damga vuran programı Survivor 2016'ının bu haftaki konsey bölümünde ilginç anlar yaşandı. Ünlüler takımı eleme potasına kalacakları isimleri belirlerken; Gönüllüler takımında da sular durulmadı. Acun Ilıcalı, Dokunulmazlık oyununda Semih Öztürk'ün oynatılmasına karşı çıkılmasını hatırlattı. Survivor 2016'da bir ilkle karşılaştığını ifade eden ve daha önce böyle bir şey olmadığına dikkat çeken Acun Ilıcalı, Gönüllüler takımına "Neden Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu'nu oynatmak istemedeniz?" diye sorunca, konseyde ilginç diyaloglar yaşandı. İşte Survivor 2016'ının eleme gecesinde yaşananlara dair detaylar!

Acun Ilıcalı'nın sorusu üzerine söz alan Damla Can, Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu'nun ödül oyunlarında yüksek performans gösterdiğini ancak aynı şeyi dokunulmazlık oyununda yapmadıklarını söyledi. Damla Can'ın ikilinin bilerek oyun verdiğini ima etmesi ardından yaşananlar ise şaşırttı. Gizem Kerimoğlu'nun dokunulmazlık oyunu o kadar umrumda değil demesi üzerine gerçek ortaya çıktı. Semih Öztürk ada konseyine bu durum taşınınca da Damla Can'a "Ben seni kurtarmak istemiyorum ki… Umrumda değil" diyerek planını kabullendi.

SEVGİLİSİ AFİŞE ETMİŞTİ

Konseyde açıkça diğer isimlerin elenmesini istediğini ifade eden Semih Öztürk'ün ada planını geçtiğimiz haftalarda sevgilisi İnstagram hesabından afişe etmişti. Bu plana göre Semih Öztürk, Survivor'daki yakın arkadaşlarına oy verilmesini istemiyordu. İşte o ifadeler; "Bugün günlerden Survivor, Semih Öztürk 'e destek olma zamanı! Oylar sadece Semih Öztürk ' e atılacaktır. Kendisinin de isteği budur. Yanındaki yarışmacı arkadaşlarına sempati duyabilirsiniz ama kendisi Tek Yarışmaktadır. Semih ' e atılan oyların bölünmesini bizde kendiside istememektedir..."