Survivor 2018'de Gönüllüler'den All Star takımına geçen Ecem Karaağaç kimdir?

Survivor 2018'de ada konseyindeki oylama sonucunda Gönüllüler takımından All Star Ünlüler'e geçen Ecem Karaağaç, 'Daha önceki yarışmadan kitlem var o yüzden beni yazdılar' dedi. Survivor'daki sürpriz değişiklikle Ecem Karaağaç kimdir sorusu akıllara geldi. Daha önce Göz6 yarışmasında mücadele eden profesyonel yüzücü de olanSurvivor Ecem kaç yaşında ve kimdir?

Survivor 2018'de Gönüllüler takımında dikkat çeken isimlerden olan Ecem Karaağaç, TV8 seyircisinin yabancı olmadığı bir isim. TV8'de iki sene önce yayınlanan Göz6 yarışmasında finale yükselen Ecem, şimdi ise son yılların en zorlu mücadelelerinin yaşanacağı Survivor 2018'de yarışıyor.

SURVIVOR ECEM GÖZ6 YARIŞMASINDA FİNALE KALMIŞTI
Survivor 2018'in 3. gününde ada konseyindeki oylama sonucunda 7 arkadaşının gitmesi yönünde oy kullandığı Ecem Karaacağ, artık All Star takımında mücadele edecek. Ancak oldukça güçlü takım arkadaşlarının arasında konseylerde nasıl şans bulacağı ise merak konusu oldu.

Aynı zamanda profesyonel bir yüzücü olan Survivor Ecem, konseydeki oylamada adının çıkmasının ardından 'Bunu tahmin ediyordum. Daha önce katıldığım yarışmadan dolayı bir kitlem var ve bu yüzden adım yazılmış olabilir' diyerek Göz6 yarışmasını akıllara getirdi. Göz6'da finale kalan ve birincilliği Berna Keklikler'ê kaptıran Ecem'in Survivor mücadelesindeki performansının nasıl olacağı ise önümüzdeki günlerde daha netlik kazanacak.

'ARTIK ALL STAR İÇİN SAVAŞACAĞIM'
Konseyde adının çıkmasından dolayı kimseye kırgın olmadığını dile getiren Ecem, 'Buraya Gönüllüler için savaşmaya gelmiştim ancak artık All Star takımı için savaşacağım' diyerek iddiasını da ortaya koydu.

SURVİVOR ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR?
Ecem Karaağaç, 14 Temmuz 1991 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun olan Karaağaç, proffesyonel olarak yüzücülük yapmaktadır.

Yaklaşık 6 yıl lisanslı basketbol oynayan Karaağaç, bu spor dallarının yanı sıra okçuluk, rüzgar sörfü, kayak, binicilik ve futbol gibi birçok aktivite ile uğraşmıştır.

Tv8'de yayınlanan Göz6 yarışmasında finale kalan kaldı birinciliği Berna Keklikler'e kaptırarak Survivor 2017'ye katılamamıştı. Ecem Karaağaç, Survivor 2018 All Starlar-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler kadrosunda yer alacak.

MAGAZİN GÜNDEMİNDE NELER OLDU?