Survivor 2018'de Turabi Ramazan gerginliği! Turabi sevinç gösterisini abartınca...

Survivor 2018'in son bölümünde, Turabi'nin Ramazan ile karşı karşıya geldiği mücadelenin sonunda yaptığı sevinç gösterisine Ramazan'ın verdiği karşılık ikili arasında tansiyonu yükseltti. Survivor sembol oyunu sırasında, Turabi'nin sevinç hareketi karşısında Ramazan elindeki topu atınca, iki yarışmacı birbirinin üstüne yürüdü.

Survivor 2018'in 8 Mart Cuma akşamı yayınlanan 20. bölümünde, All Star ve Gönüllüler takımları ilk olarak sembol oyununda mücadele etti. En fazla sembol toplayanın birleşme partisine kalmayı garantilemesi açısından önemli olan oyunda, erkeklerde sembolü Turabi kazandı.

Oyun sırasında ise Turabi ve Ramazan karşı karşıya geldi. Rakibini yenen Turabi'nin yaptığı sevinç hareketine sinirlenen Ramazan elinde topı Turabi'ye attı. Turabi, 'Bunu bana mı attın' diyerek rakibin üzerine yürüdü. İkili kavganın eşine gelirken, takım arkadaşları ayırdı. Ancak oyun sonrasındaki seremonide ise Turabi, yaptığı hareketten dolayı Ramazan'dan özür diledi. Turabi oyun sırasında Ramazan ile yaşadığı gerginlikle ilgili konuşarak, 'Ramazan'a sürtüştük. Suçlu aramak istemiyorum. İlk adımı ben atmak istiyorum. Bugünkü olay için özür diliyorum. Bir daha da olmayacağına garanti veriyorum. İletişim oyunlarında daha dikkatli olacağım. Sevinçlerime dikkat edeceğim.' dedi.

Ramazan da özür dilemesinden dolayı Turabi'ye teşekkür ederek, 'Ben de kaldıramadım yaptığı hareketi ve karşılık verdim. Ben de kendisinden özür diliyorum. Umarım bir daha böyle tartışmalar olmaz' şeklinde konuştu.

HAKAN: 'SURVIVOR TARİHİNDE BİR İLK'
Üst üste oyunlar kaybeden Gönüllüler'de Hakan Hatipoğlu, durumları hakkında ilginç yorumlarda bulundu. Yaşadıklarının Survivor tarihinde ilk olduğunu söyleyen Hakan, 'Benim arkadaşlarım, All Star yarışmacılarının konuşmalarına sevinçlerine hayran hayran bakıyorlar ve dört gözle dinliyorlar. Burada savaşmıyorsan sahada nasıl savaşacaksın? 10 yıllık Survivor tarihinde 10 oyun üstüste kaybeden takım yoktur. Bunu bir an önce çözmemiz lazım' dedi.

Anahtar Kelimeler: