Survivor All Star 48. bölümde nefes kesen kavga

Survivor'da kim elendi sorusu bu hafta cevap bulacakken Gönüllüler takımının kızları birbirine girdi. Survivor son bölüme Sahra-Begüm kavgası damga vurdu.

Yayınlanmaya başladığı bu tarihten yana izlenme rekorları kıran ve oldukça ses getiren Survivor All Star ölümüyle kaldığı yerden decam etti. Survivor'da yarışan en iyi yarışmacılardan oluşturulan kadrosuyla Tv 8'de ekrana gelen Survivor All Star'da rekabet ilk günden kızışırken, gerilim adaların da birleşmesiyle sürekli yükseliyor. Survivor All Star'da 9 Mayıs Cumartesi akşam yarışmacıları zorlu bir mücadele bekliyordu. Açlığın gittikçe arttığı bu dönemde yemek ödülleri yarışmacılar için oldukça önemli.

9 Mayıs Cumartesi ekrana gelen Survivor All Star 48. bölümde Survivor All Star'da kopmalar başladı. Begüm ve Sahra arasındaki gerilim arttı. Öbür taraftan Hakan ve Merve arasındaki sürtüşmeler devam etti. Daha sonra yarışmacılar muhteşem bir ödül için mücadele verdi. Adada birlikte yaşam savaşı veren yarışmacılar, gittikçe zorlaşan hayat şartlarında ödülleri kazanmak için büyük mücadele verdi. Dokunulmazlık oyunu öncesinde moralleri üst seviyelere çıkarmak isteyen Ünlüler ve Gönüllüler tüm gücünü parkura yansıttı

PAZAR AKŞAMI DOKUNULMAZLIK MÜCADELESİ

Survivor All Star'da pazar akşamı Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlığı alabilmek için büyük bir çaba harcadı. Her zaman olduğu gibi zorlu bir dokunulmazlık oyunu onları bekliyordu.

Geçtiğimiz hafta dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı konseyde zorlu dakikalar yaşadı. En fazla ismi yazılan yarışmacı Hakan oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Merve Aydın Doğukan'ın ismini söylerken, SMS oylaması ile birinci olan Serenay adadan gitmesi için Pascal'ın ismini söyledi. Bu üç isimden oylama sonucu en az oyu alan Pascal Nouma Survivor All Star'a veda eden isim oldu.