Survivor All Star dokunulmazlık oyununu alan takım belli oldu

Survivor All Star dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler arasında mücadele had safhaya ulaştı. Rekabetin eksik olmadığı Survivor All Star dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu.

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla Tv 8 ekranlarından izleyicilerle buluşan Survivor All Star dokunulmazlık mücadelesi ile ekranlara geldi. Fenomen yarışma programı Survivor All Star, en iyilerin mücadele ettiği bir yarışmaya dönüştü. Ünlüler ve gönüllüler arasından en iyinin kim olacağı büyük bir merakla bekleniyor.

SURVİVOR ALL STAR'DA SON BÖLÜM

Survivor All Star'ın en önemli oyunlardan biri; dokunulmazlık oyunu! Dokunulmazlık sembolünü kazanmak her iki takım için de çok önemli. Ünlüler de gönüllüler de kendi takımlarından bir yarışmacıyı daha kaybetmemek için kıyasıya mücadele etti. Dokunulmazlık oyununu kazanan isim belli oldu. Geceye ünlüler ve gönüllüler arasındaki tartışmalar damga vurdu.

YEMEK ÖDÜLÜNDE NELER YAŞANDI?

Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler yaşam mücadelesine devam etti. Ödülü kazanan takım yaşam mücadelesinde biraz da olsa avantaj sağladı. Geçtiğimiz hafta ödül oyununda ünlüler, büyük bir çekişmenin sonunda 10-9 kazanarak ödülün sahibi olmuştu. Kazanmak için büyük bir çaba harcayan yarışmacıları bekleyen ödül hamburger menüydü. Survivor All Star'da yarışmacıların uğruna yarıştıkları ödül her hafta daha önemli bir hale geldi. Bu hafta parkurlar zorlaşırken ödüller güzelleşti.Survivor All Star'ın cumartesi yayınlanan bölümünde ödül ise kızarmış tavuk oldu. Ödül oyununda gözleri kapalı olduğu için birbirlerini göremeyen ve bayrakları kapmak isteyen Özlem ve Serenay kazara olarak da olsa sert oynayınca ortalık karıştı. Ünlüler ve Gönüllüler bu ödül için kıyasıya mücadele etti ve kazanan taraf Ünlüler oldu. Survivor'ın en sert oyunlarından biri oynanırken bayrak kapmak için sert şekilde birbirine giren ikili, oyun sonrasında da durulmadı.

Anahtar Kelimeler: