Survivor All Star son bölümde adaya veda eden isim belli oldu

Survivor All Star son bölümde eleme heyecanı yaşandu. Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki gerilimin her bölümde arttığı Survivor All Star'da eleme için ilk isim Sahra olmuştu. Ancak Sahra sms oylarından galip çıktı. Adaya veda eden isim ise Taner oldu.

TV8 ekranlarının tartışmalı yarışması Survivor All Star eleme gecesi ile 7 Nisan Salı gecesi yayınlandı. Ünlüler ve gönüllüler arasındaki kıyasıya rekabetin yaşandığı Survivor All Star'ın son bölümünde sinirler iyice gerildi. Çekişmeleriyle çok konuşturanSurvivor All Star yeni bölümde olacaklar şimdiden merak konusu.

Ekranların izlenme rekorları kıran yarışması Survivor All Star'da bir eleme gecesi daha son atlatıldı. Survivor All Star'a veda eden isim gönüllüler arasından olacaktı. Gönüllüler arasından verilen ilk isim Sahra olmuştu ancak elenen ismi sms oylamasına katılan halk belirledi ve Survivor All Star adasına veda eden isim Taner oldu.

Peki, şimdi ne olacak, Taner'in adadan gidişi adadaki dengeleri değiştirecek mi, Hasan'nın konseyde yaptığı konuşmalar takım arkadaşlarını karşısına almasına mı neden olacak? Survivor'ın en iyi isimlerinin yarıştığı Survivor All Star soru işaretleriyle dolu bölümleriyle devam edecek.

SURVİVOR ALL STAR'DA TURABİ DİSKALİFİYE Mİ EDİLDİ?

Survivor All Star'ın en çok konuşulan isimlerinden biri de hiç şüphesiz Tu her hafta birisiyle sorun çıkartan Turabi bir kez daha diskalifiye olduğu için Acun Ilıcalı tarafından ceza verildi. Turabi'nin diskalifiye edilmesine neden olan durum sembol yarışmasında bayrağı almak için Hakan'ın ayağıyla itmesinden kaynaklanmıştı.

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, aynı yarışmacının 3 yanlış hareket yaptığı için artık sadece yarışmadan diskalifiye edilmesinin söz konusu olmayacağını ancak Turabi'nin 1 hafta yarışmalardan men edildiğini söyledi. Bunun son ikaz olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, Turabi'nin yanlış davranışlarına devam etmesi durumunda eleneciğini söyledi.

Anahtar Kelimeler: