Survivor All Star yeni bölümde heyecan artıyor

Survivor All Star'da her geçen gün heyecan artıyor. Final yolunda heyecan dolu oyunların oynandığı Survivor All Star'da mücadele nefesleri keserken, izleyiciler adeta ekrana kitleniyor!

Survivor All Star yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Survivor All Star tüm zamanların en iyilerinin bir araya getirilmesiyle zaten oldukça heyecanlı başlamıştı ancak son haftalara girildikçe heyecan dozu daha da yükseldi. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Survivor All Star'da bu hafta da heyecan kaldığı yerden devam edecek.

Gönüllüler ile Ünlüler arasındaki mücadele artık yok! Herkes kendini finale taşımak için mücadele ediyor. Gönüllüler takımında Hasan, Begüm, Hilmicem ve Turabi, Ünlüler takımında ise Merve yoluna devam ediyor. Son olarak Doğukan ve Hakan'ın veda etmesinin ardından takım rekabetinin yerini bireysel rekabet aldı. Diğer yandan sezon içinde Turabi final biletini kaptı. Diğer yarışmacılar ise finalde mücadele edebilmek için yarışıyor.

Heyecan dolu oyunların oynandığı adada zaman zaman gerginlikler de yaşanıyor. Açlığın, yorgunluğun yaşandığı adada yine kıyasıya bir rekabet izleyenleri bekliyor. Survivor All Star bu akşam yeni bölümüyle Tv 8'de ekrana geliyor.