Survivor All Star'da Fulya Keskin'in ada macerası son buldu

Tv 8 ekranlarının heyecanlı yarışma programı Survivor All Star son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Survivor All Star 11. bölümde konsey öncesi oynanan ödül oyununun kazananı gönüllüler oldu. Daha sonra konsey toplandı ve elenen isim en düşük SMS oyunu alan Fulya Keskin oldu.

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören Survivor All Star, son bölümüyle ekrana geldi. Survivor'da yarışan en iyi yarışmacılardan oluşturulan kadrosuyla Tv 8'de ekrana gelen Survivor All Star'da rekabet ilk günden kızışırken, gerilim sürekli yükseliyor. Yarışmacıların sadece birbirleriyle değil, zorlu ada şartlarıyla da mücadele etmek zorunda kaldığı Survivor'da ünlüler ve gönüllüler ödül oyununu kazanmak için mücadele etti. Daha sonra ada konseyi gerçekleştirildi. Konseyde SMS sonuçları açıklandı. SMS sonuçlarına göre en çok oyu alan isim Fulya Keskin'in karşısına çıkmak üzere bir isim söyledi. Bu hafta Fulya Keskin ve Ahmet Dursun karşı karşıya geldi. Ancak oylamada sonuncu olduğunda adaya veda eden isim Fulya Keskin oldu.

ÜNLÜLER ADASI KARIŞTI

Bu hafta dokunulmazlığı kaybeden ünlüler adasında ortam iyice kızıştı. İki gruba ayrılan ünlüler adasında Merve Aydın ve Fulya Keskin tartıştı daha sonra olaya Berna katıldı ve tartışma gittikçe büyüdü.

AHMET DURSUN'UN AYAĞI KESİLDİ

Ahmet Dursun arkadaşlarıyla birlikte çardak yapmaya çalışırken palaya basınca ada çığlıklarıyla inledi. Ahmet Dursun arkadaşlarıyla birlikte çardak yapmaya çalışırken palaya basınca ada çığlıklarıyla inledi.

ÖDÜL OYUNUNDA NELER YAŞANDI?

Gönüllüler ve ünlüler simit ödülünü kazanmak için kıyasıya mücadele ettiler. Güç, hız ve yetenek gerektiren zorlu parkuru kazanan taraf gönüllüler oldu. Gönüllüler ünlüleri 10-5 yenerek yemek ödülüne sahip oldular.

Bu akşamki ödül oyununda ise kazanan takım Fenerbahçe-Galatasaray derbisini izleme imkanına eriştiler. Bu ödülü kazanan taraf gönüllüler oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA NELER YAŞANDI?

Geçen hafta ünlülerin kazandığı dokunulmazlık oyununu bu hafta ünlülere fark atan gönüllüler kazandı. İlk dokunulmazlık oyununu kaybetmelerine rağmen başarılı bir performans göstererek ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler, ezici bir galibiyet aldı. Ünlülere karşı 8-1'lik bir galibiyet alan Gönüllüler, dokunulmazlık simgesini kazandılar.

Dokunulmazlık oyununda bir rekor kırıldı. Survivor tarihinin en ağır torbalarını kaldıran Turabi, 170 kilogram ile oyunun en başarılı ismi oldu. Acun Ilıcalı, gösterdiği bu performanstan dolayı Turabi'yi tebrik ederken, oyunun galibi oldukları için de dokunulmazlık sembolünü Turabi'ye verdi. Ünlüler grubu arasında yapılan ve elenmesi istenen isim oylamasında sonuçlar açıklandı ve en çok adı yazılan isim Fulya Keskin oldu.

FULYA KESKİN KİMDİR?

Survivor 2005'te mücadele eden Survivor Fulya, Survivor'a katılma isteğini 'Survivor'u macerayı sevdiğim için istiyorum. Kesinlikle benim karakterime çok uygun bir yarışma' sözleriyle anlatmıştı.

Survivor Fulya Keskin, 1984'te İzmir'de doğdu. eğitim hayatına İzmir'de başlayan Survivor Fulya Keskin, eğitimi süresinde hentbol, atletizm, badminton ve taekwando gibi sporlarla ilgilendi.Sporcu kimliğinin yanı sıra modellik üzerine çalışmalarını da sürdüren Survivor Fulya Keskin, İstanbul'da yaşıyor. Katıldığı Best Model yarışmasında çeşitli dereceler aldı. Halen modellik yapmaya devam eden Survivor Fulya modelliğin yanı sıra step ve aerobik eğitimi de vermektedir.

Survivor All Star Ünlüler Kadrosu

Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Anıl Tetik, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Fulya Keskin, Merve Oflaz ve Berna Canbeldek

Survivor All Star Gönüllüler Kadrosu

Hilmi Cem İntepe, Duygu Çetinkaya, Nadya Zagli, Hakan Hatipoğlu, Hasan Yalnızoğlu, Bozok Gören, Begüm Yücetan, Taner Özdeş,Sahra Işık,Özlem Çalın,Seda Aktuğlu ve Turabi Çamkıran

Anahtar Kelimeler: