Survivor All Star'dan Kocamın Ailesi'ne şok transfer

Survivor All Star'daki performansıyla göz dolduran Serenay Aktaş'ın Kocamın Ailesi'e transfer iddiası şaşırttı. İddialar doğru ise Serenay Aktaş Survivor All Star'dan sonra Kocamın Ailesi ile ekranlara gelecek.

Fox ekranlarının eğlencesi Star'dan Kocamın Ailesi'nde arda arda yeni oyuncu sürprizi geliyor. İddialara göre en son Survivor All Star'daki mücadelesiyle dikkat çeken Serenay Aktaş, Kocamın Ailesi yeni sezonunda ekranlara gelecek. Survivor All Star'ın duygusal yarışmacısı, başrollerinde Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Yeşim Salkım, Şehsuvar Aktaş ve Yıldız Kültür gibi isimlerin yer aldığı Kocamın Ailesi'nde Miray karakterine can verecek. Kocamın Ailesi'ne, daha önce Miray karakterine hayat veren Seray Kaya kendi isteğiyle diziden ayrılmıştı.

Yeni Miray karakterine hayat verecek oyuncu arayışlarında olan Mia Yapım - Banu Akdeniz, TV8'de yayınlanan en çok izlenen yarışma Survivor All Star'da güzelliğiyle dikkat çeken, hırslı yarışmacı Serenay Aktaş ile görüştü. Eğer anlaşma sağlanırsa yeni oyuncuya, Kocamın Ailesi'nde Fatih karakterine can veren Ahmet Kayakesen eşilk edecek.

KOCAMIN AİLESİ 51. BÖLÜM ÖZETİ

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi Kocamın Aİlesi yeni bölümünde Güneş ve Tarık'ın evlilik krizi daha da büyüyor ve gerilim hiç olmadığı kadar yükseliyor. Aziz son askerini cepheye sürüyor. Kocamın Ailesi sezon finali bölümünde neler olacak? Sorunlar çözülecek mi, yoksa izleyicileri merakta bırakacak bir son mu bekliyor? Kocamın Ailes 51. bölümünde Sefer'in gelişi karanlıkta kalmış birçok şeyi gün yüzüne çıkartıyor. Ar ailesi Tarık'ın beklenmedik hamlesiyle şaşkına dönerken, Dilaver'in gelişiyle ortalık bir anda şenleniyor. Sezon finalinde büyük sır açığa çıkarken, aileyi bekleyen tehlikeden ise onları ancak birbirlerine duydukları sevgi kurtarabilecek.