Survivor All Star'ın yarışmacısı Bozok'un açıklamaları şok etti

Survivor All Star yarışmacıları hakkında pek çok şey merak ediliyor. Survivor yarışmacıları, adadan elendikten sonra sık sık açıklamalarda ve itiraflarda bulunuyor. Survivor All Star'ın agrasif yarışmacısı Bozok'ta itirafları ile şaşırttı.

Survivor All Star'da Hakan'a attığı kafa ile gündeme bomba gibi düşen Bozok Gören, kamera arkasını ve Survivor ile ilgili merak edilenleri açıkladı. 15 haftadır Dominik'te mücadele eden "Karakterim bu isteyen beğenir isteyen beğenmez" diyen Bozok, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hakan'a kafa atmasından dolayı pişman olup olmadığı sorulan Bozok: "Ben ona kafa atmadım. Dümdüz hızlı şekilde yürüdüm, o da bana aynı şekilde yürüdü ve önümden çekilmedi. Sonra bayrakların arkasına geçip kafa atarak alnında kırmızılık yaptı. Ama kameralar yakalayamadı. Sorunun cevabına gelirsek Hakan'a yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım." dedi.

CİNSELLİK

Survivor All Star'da en çok merak edilen cinsellik konusuna da açıklık getiren Bozok: "Protein, besin almıyorsun. Vücuduna hiçbir şey girmiyor. O yüzden aklına bile gelmiyor. Herkesin kafası tamamen başka yerlerde. Yarışmayı, yemekleri düşünüyorsun. Mesela Hilmicem 23 yaşında "Abi son bu ödülleri yedikten sonra oldu" dedi. Askerde gibiydik!" dedi.

SURVİVOR ALL STAR'DA YAPTIKLARIMDAN PİŞMAN DEĞİLİM

Survivor ile ilgili bir pişmanlığı olup olmadığı sorulan Bozok: "Survivor All Star'da yaptığım hiç bir şeyden pişman değilim. Söylediklerimin arkasındayım. 2013'te kadın düşmanı gibi gösterilmiştim. Ama şimdi hayranlarım arttı. All Star'a yakışır olduğum görüldü. Benim karakterim bu. İsteyen beğenir, isteyen beğenmez." açıklamasında bulundu.