Survivor'da Jorge Jesus sesleri! Fenerbahçeli taraftarlar SMS kampanyası bile başlattı! Halil İbrahim Göker'in sevinci sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor...

Survivor yarışmacısı Halil İbrahim Göker, oyunda kazandığı sayıyı Jorge Jesus'a armağan etti. O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, Fenerbahçeli taraftarlar Halil İbrahim Göker için sms kampanyası bile başlattı.

Survivor'ın bu yıl favorileri arasında gösterilen Halil İbrahim Göker'in sevinci futbol taraftarların dikkatini çekti. Kazandığı bir oyun sonrası galibiyetini Jorge Jesus'a armağan eden Halil İbrahim Göker, sarı-lacivertli taraftarların gönlünü kazandı.

FENERBAHÇE'DE HARİKALAR YARATIYOR

Sezon başında Fenerbahçe ile sözleşme imzalayan Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus, gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmış durumda. Galatasaray'ın 4 puan gerisinde olmasına rağmen iddia risk yönetiminde favori olarak gösterilen sarı-lacivertliler, şampiyonluğa odaklanmış durumda...

Reklam
Reklam

HALİL İBRAHİM GÖKER İÇİN SMS KAMPANYASI

Halil İbrahim Göker'in aldığı sayıyı Jorge Jesus'a armağan etmesinin ardından sarı-lacivertli taraftar grupları Halil İbrahim Göker için sms kampanyası başlattı. Survivor sonuna kadar Halil İbrahim Göker'i destekleyeceğini duyuran Fenerbahçeli taraftarlar yarışmaya yoğun ilgi gösteriyor.