Survivor'da ödül oyununu kazanana ne ödül verilecek? Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

Tv8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor'da bu akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödül oyunu için mücadele edecek. Bir süredir kaybeden oyunları kaybeden Gönüllüler takımı ödül oyununu kazanarak geri dönmek isterken, Ünlüler takımı da istikrarını bozmak istemiyor. Peki, Survivor 18 Mart ödülü ne? İşte, Ödül oyununu kazanan takım!

Survivor'da bu akşam iki takım arasında ödül oyunu için kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Yunus Emre'nin vedası ile bir kişi daha eksilen Gönüllüler takımı ödül oyunu ile birlikte geri dönmek istiyor. Ünlüler takımı ise yakaladıkları seri bozulsun istemiyor. Peki, 18 Mart ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da kazanan takımın ödülü ne olacak? İşte, yanıtı!

18 MART SURVİVOR ÖDÜLÜ NE OLDU?

Murat Ceylan'ın sunumu ile Survivor'ın yeni bölümünde oynanan ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında kıyasıya rekabet ediliyor. Birleşme Partisi yaklaşırken ödüllerin boyutlarının da büyüdüğü Survivor'da bu akşam kazanan takıma saç bakım seti ile duş ve yemek olarak soslu biftek, patates salatası, fırında makarna menüsü verilecek.

Reklam
Reklam

SURVİVOR 18 MART ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da açlık ile mücadele eden Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında kıyasıya rekabet yaşandı. 10-6 skorla biten ödül oyununda kazanan takım bu kez Gönüllüler oldu. Poyraz'ın finali ile sonlanan ödül oyununu Gönüllüler takımı geçtiğimiz konseyde elenen Yunus Emre Karabacak'a armağan etti.

Anahtar Kelimeler: