Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kimler oldu? (6 Mayıs)

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 6 Mayıs gecesi oynanan dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor eleme potasına kim giriyor? Bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Ada Konseyinde kimin adı çıktı? İşte Survivor son bölüm ile ilgili tüm detaylar...

Survivor dokunulmazlık oyununu 6 Mayıs gecesi kim kazandı? Sona doğru yaklaşan Survivor 2017'de, kırılma anları 6 Mayıs 82. Bölümde de devam etti. Survivor'un favori takımı olarak gösterilen ünlüler takımında işler tıkırında, keyifler yerinde. Dün akşamki ödül oyununu gönüllüler takımı kaybetmiş, ünlüler takımı ise ödüle layık görülmüştü. Oyunlar içerisinde rehavete düşeceği düşünülen ünlüler takımı, sanılanın aksine oldukça hırslı bir görüntü sergiledi.

Gönüllüler takımında üst üste gerginlik

Ünlüler takımında ise sık sık yaşanan gerginlikler göze çarptı. Bunlar anlaşmazlık değil, takımın dengesini ve akibetini belirlemek için ortaya çıkan tartışmalardı. Keza, dünkü oyunda alınan ezici mağlubiyet sonrası herkes sinirliydi. Gönüllüler takımının başarılı oyuncusu Ogeday çok fazla oyun oynadığı ve Anıl, Berna ve Gökhan'ın hiç katkı yapmadığını sesli olarak dile getirdi. Fragmanlarda da görüldüğü gibi, Anıl ve Ogeday arasında hararetli tartışmalar, Survivor 82. bölümünde de devam etti.

Ünlüler takımının yükselişe geçmesi, gönüllüler takımının ise daha fazla hırlanması nedeniyle, Survivor ile ilgili bu haftanın en merak edilen sorusu ise, dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu oldu.

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?


Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarını ünlüler takımı kazandı. Özellikle Furkan ve İlhan Mansız'ın performansları, dokunulmazlık oyununu ünlülere kazandıran detay oldu.

HAFTANIN İLK İKİ ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler kendi aralarında oylama yaparak bir eleme adayı belierlemek durumunda kaldılar. Oylamada adı en çok yazılan isim olarak Tuğçe çıktı ve Tuğçe gönüllüler takımında ilk eleme adayı oldu.

Sem bol oyununu kazanan Anıl da Ogeday'ın ismini verdi ve böylece Tuğçe ile Ogeday haftanın ilk eleme adayları oldu.

Anahtar Kelimeler: