Survivor eleme gecesinde şaşırtan sonuç

Survivor'da son eleme gecesi 22 Mart Salı günü yapıldı. Peki Ünlüler takımının birer birer azaldığı Survivor'da kim elendi? İşte Survivor Ünlüler SMS sonuçları...

Tv 8'in yayınlandığı günlere damga vuran rekortmen yarışma programı Survivor'ın dünkü bölümünde konsey ve eleme heyecanı yaşandı. Ada şartlarının ve mücadelenin daha da zorlaştığı Survivor'a bir kişi daha veda etti. Bu hafta adaya ve büyük hayallerine veda eden isim 3. üncü kez Ünlüler takımından oldu. Peki Survivor'da kim elendi? Her hafta olduğu gibi bu haftada kesin sonucu SMS oylaması belirledi.Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu Ünlüler kaybetmiş ancak Seda Tetik'in zorunlu vedası ardından konsey ertelenmişti.

Ertelenen konsey 22 Mart Salı günü yapıldı. Ancak bu kez eleme potasına dört isim kaldı. Bir ismi çoğunluk oyuyla yarışmacılar, diğer 3 ismi ise bireyler belirledi. Çoğunluk oyu alan Yılmaz Morgül ilk aday oldu. Bireysel dokunulmazlık oyuyunu alan Tuğba Özay, Yunus Günçe; geçen haftanın birincisi Avatar Atakan, Eda Akkaya; bu haftanının birincisi olan İbrahim Yattara ise Nagihan Karadere ismini verdi. Bu sonuçla Yılmaz Morgül, Yunus Günçe, Eda Akkaya ve Nagihan Karadere, Survivor sms sırlamasına kaldı. Peki 22 Mart tarihli SMS sıralaması nasıl oldu ve bu sıralamaya göre Survivor'da kim elendi?

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SONUÇLAMASI

Bu hafta yapılan SMS oylamasında geçen haftanın birincisi olan Avatar Atakan dışarıda tutuldu. En fazla halk desteği alan isim İbrahim Yattara oldu. İşte Ünlüler takımındaki yarışmacıların kaderini belirleyen sonuç: İbrahim Yattara, Ezgi Avcı, Nagihan Karadere, Yılmaz Morgül, Yunus Günçe, Eda Akkaya, Mehmet. Böylece Survivor'a veda eden isim Eda Akkaya oldu.

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU?

Survivor'ın geçtiğimiz haftaki haftanın finalinin yapıldığı konsey gecesinde sürpriz bir gelişme yaşanmış, adaya veda edecek ismi yarışmacılar belirleyememişti. Ekibe sonradan katılan Seda Tetik, yarışmaya veda etmek zorunda kalmıştı. Survivor'ın he ypaımcısı hem sunucusu Acun Ilıcalı, dokunulmazlık oyununda boynundan sakatlanan Seda Tetik'in adaya bir daha dönemeyeceğini açıklamıştı.