Survivor ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı?

TV8 ekranlarında yer alan Survivor’da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyununun ardından Survivor’da ikinci eleme adayı belli oldu. Survivor’da ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanmıştı. İkinci dokunulmazlığı da ünlüler kazandı. Survivor’da gönüllüler arasında eleme adayı belirlendi.

Konseyde yapılan toplantının ardından Survivor’da eleme adayları belli oldu. Survivor’da bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımında moraller iyice bozuldu. Survivor’da ilk eleme adayı Aleyna Çalışkan olmuştu. İkinci eleme adayının belirlenmesi için oylama yapıldı. Survivor’da ikinci eleme adayı da belli oldu…

SURVİVOR’DA İKİNCİ ELEME ADAYI BELLİ OLDU MU?

Gönüllüler takımında yer alan Aleyna Çalışkan ilk eleme adayı olmuştu. İkinci eleme adayı için de oylama yapıldı. Beş yarışmacı Hanzade'nin ismini verirken; Hanzade Survivor’da ikinci eleme adayı oldu.

Reklam
Reklam

Survivor'da 14 Mart 2021 Pazar akşamı eleme konseyi yapıldı. Ünlüler takımında İsmail ile Batuhan arasında tartışma yaşandı. İsmail ve Batuhan arasındaki kaptanlık yarışı sözlü tartışma dönüştü.

Ünlüler ve gönüllüler takımları arasında kıyasıya geçen mücadelenin ardından dokunulmazlık oyununda 7-7'lik skor eşitliği yaşandı. Ardından ünlüler takımı atağa geçerek skoru 9-7'ye taşımayı bildi. Gönüllüler takımından Berkay - Ayşe ile Ünlüler takımında Batuhan - Merve'yle karşı karşıya geldi. Son oyunda ünlüler takımı skoru 10'a 7'ye taşıyarak, dokunulmazlık oyununu kazandı.

14 Mart 2021 günü yayınlanan Survivor 2021’in son bölümde oynanan dokunulmazlık oyununda kazanan tarafın ünlüler takımı olmasının ardından Dominik Cumhuriyeti'nde Acun Ilıcalı moderatörlüğünde yapılan ada konseyinde gönüllüler takımından 1 isim eleme adayı olarak seçildi.

Yapılan oylamada ismi çıkan yarışmacılar ve oy sayıları şöyle oldu;

AYŞE - 3
POYRAZ - 1
HANZADE - 5

Survivor'da pazar ve salı akşamı da adayların belli olmasının arkasından eleme konseyi yapılacak. Survivor'dan elenen isim 16 Mart Salı gecesi belli olacak.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: