Survivor kim elendi belli oldu Survivor eleme gecesinde Berna hiddeti

Survivor kim elendi sorusu bu gece yanıtını buldu. Survivor eleme adayları bu gece itibariyle 3'e çıktı ve İlhan Mansız, Furkan ve Sabriye eleme adayları olarak belirlendi. Eleme gecesinde elenmesi beklenen Furkan ve Sabriye'nin form ve performans düşüşleri devam ediyor. Survivor'da kim elendi, neler yaşandı her şey haberimizde.

Survivor'da kim elendi sorusu nihayet yanıtını buldu. Survivor adasında bu hafta, eleme potasında Furkan, İlhan Mansız ve Sabriye yer alıyordu. Son haftalarda kaybettikleri oyunlarda hep tartışmaların içerisine çekilen Furkan ve Sabriye, eleme gecesine de performans düşüşleriyle damga vurdular.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2017'de Sabriye, Furkan ve İlhan'ın eleme potasında olduğu oylamada diğer yarışmacılardan daha az oy alarak hayallerine veda eden isim ünlüler takımından Furkan oldu.

SURVİVOR ELEME GECESİNDE NELER YAŞANDI?

Survivor eleme gecesinde tartışmalar ön plandaydı. Daha çok ünlüler takımının bölündüğü ve tartışmaların hız kazandığı görüldü. Ünlüler takımında eleme adayı olan Furkan'a kızgınlıklar artarken, Furkan'ın performans düşüklüğü derinden eleştiriliyor. Furkan ise eleştirilere ve oyun sırasındaki sataşmalara pek kulak asmadı. Parkur esnasında Furkan hakkındaki şu yorum sarsıcıydı; "Adamı kral yaptık"...

ELEME GECESİ HAKKINDA ADEM AÇIKLAMASI

Adem, takımiçi konuşmada neden Furkan'ı eleme adayı olarak gösterdiği ile ilgili küçük bir açıklama yaptı. Konsey toplantısında ilk sırada konuşma yapan Adem, hiç düşünmeden Furkan'ın ismini söylemişti. Açıklaması ise; "Sabriye'yi korumak benim görevim" şeklinde oldu. Bununla birlikte Adem'den çarpıcı bir iddia daha geldi; Adem, ikinci dokunulmazlık oyununu Gönüllüler'in kaybettiği takdirde bireysel dokunulmazlık kolyesini Ogeday'ın kazanacağını iddia etti.

ELEME ÖNCESİ YARIŞMALARI KİM KAZANDI?

Eleme öncesi, parkurlarda bayrak yarışı oynandı. Nefes kesen bayrak yarışı oyunlarında, dokunulmazlık için mücadele eden ünlüler ve gönüllüler takımları, 2. Etabı beraberlikle sürdürdüler. Üstelik; bazı yarışmaların sonuçlarında da kamera kayıtlarıyla sonuçlar anlaşıldı. Eleme gecesi oynanan parkurları, ünlüler takımı kazandı. Son parkur turu 6-5 tamamlandı.

Anahtar Kelimeler: