Survivor kim elendi? Survivor eleme gecesinde neler oldu?9 Mayıs Survivor eleme gecesinde erken veda

Survivor'da kim elendi? Survivor eleme gecesi yine gerginliklere, hırsa ve tartışmalara ev sahipliği yaptı. Survivor'da kim elendi, Survivor elenen kim oldu, Survivor kim elendi? Survivor eleme gecesiyle ilgili her şey haberimizde!

Survivor'da kim elendi? Survivor eleme gecesi yine çok farklı bir deneyim yaşattı. Survivor'dan kim elendi, Survivor adasına kim veda etti ve kimin haftaya adaya veda etmesi bekleniyor, soruları da yanıtını buldu. Survivor 2017'de salı akşamı kim elendi, kimler eleme potasındaydı her şeyi ele aldık.

Geçtiğimiz gün gerçekleşen dokunulmazlık oyunlarını ünlüler kazanmıştı, gönüllüler takımı ise dün aldıkları ödül oyunları galibiyetiyle moral buldular. Survivor'dan elenecek isimler haftasonu belli oldu ve izleyiciler tarafından beğeniyle takip edilen Ogeday da Survivor'da eleme potasının içerisinde yer alıyor.

Survivor kim elendi? Survivor eleme gecesinde kim elendi?


Survivor'da elenen isim Tuğçe oldu. Survivor kim elendi sorusunun cevabı bu gece netleşti ve SMSoylarıyla Tuğçe'nn ismi öne çıkarak, Tuğçe Survivor'dan elenen isim oldu.

Survivor eleme gecesinde, SMS oylamalarıyla Tuğçe'nin elenmesi yönünde karar kılındı. Acun Ilıcalı dahil, yarışmadaki herkes Tuğçe'nin elenmesine şaşırdılar ve üzüldüler.

Survivor eleme adayları kimdi?


Salı günü yapılan konsey gecesinde Gönüllüler takımından 3 aday elenme potasındaydı. Berna, Tuğçe ve Ogeday gelen SMS oylarına göre elenip elenmeyecekleri belli oldu. Bu haftayı özel kılan bir diğer ayrıntı ise, SMS oylamalarında güçlü olan Berna ve Ogeday aynı anda eleme potasında, Tuğçe'nin de yarışmadaki popülerliği dolayısıyla pek fazla zayıf nokta bulunmuyor.

İlk bireysel dokunulmazlığı kazanan Anıl'dan sonra ikinci bireyselde Volkan kazanarak kendisini elenmeye karşı korumaya aldı. Yapılan ada konseyinde adı en çok yazılan Tuğçe ve bireysel dokunulmazlık sahibi Anıl'ın adını verdiği Ogeday elemeye kaldı.

Anahtar Kelimeler: