Survivor ödül oyununu kim kazandı? Gönüllüler yükselişte fakat yetersiz!

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyunları sonucunda, belirlenen ödül neydi? Survivor adasında ödül oyununu kazanan nasıl bir ödüle sahip oldu? Gönüllüler yükselişte!

Survivor ödül oyunları, Survivor eleme oyunlarından sonra adaya damgasını vurdu. Geçtiğimiz haftalarda Bieber konseri, Nusret ile yemek ödülü gibi ödüllerin yanısıra, bu bölümde de oldukça ilginç bir ödül vardı. Ayrıca bu ödül,ü Acun'a göre Türk televizyon tarihinde bir ilkti. Geçtiğimiz hafta, ödül oyunlarını Gönüllüler takımı kazanmış, Nusret'in hazırladığı yemeklerle adanın keyfini çıkardılar.
Survivor ödül oyununu kim kazandı?
Survivor 2017'de, ödül oyunlarını ünlüler takımı kazanmış olsa da; Gönüllüler takımının disiplinli yükselişi gözden de kaçmıyor. Tüm oyun ve parkur boyunca mücadeleler başa baş devam etti ancak sonucunda gülen taraf ünlüler takımı oldu.

"Türk Televizyon Tarihinin En Büyük Ödülü"


Acun Ilıcalı ödül oyunu öncesi yarışmacılara büyük ödülü açıkladı. Ödül oyununda Survivor yarışmacılarına birer tane araba hediye edildi. Bu haberi duyan yarışmacılar, heyecanlarını gizleyemediler. Özellikle Sabriye, bunun kendisinin ilk arabası olacağını söyleyip ağlamaya başladı . Her iki takımın yarışmacıları da ödül oyununa başlamak için sabırsızlanıyor.

Ödül oyunlarında Survivor Anıl, sık sık sakatlandı


Gönüllüler takımının azimli isimi Anıl, yine parkurlarda sık sık sakatlık yaşamaya devam etti. Daha önce parkur şartları nedeniyle sık sık düşen Anıl, bu sefer yarışmanın bazı dönemlerinde dizinde ağrı hissettiğini belirtti.

Ünlüler - Gönüllüler artık eşit!


Survivor adasında bundan birkaç hafta önce ünlüler takımındaki yarışmacı sayısı gönüllüler takımına oranla bir hayli azalmıştı. Bu durum adada genel olarak yarışmacı sayısı azaldığı için takımlara zorluk yaratabiliyordu. Ancak son iki haftadır gönüllüler takımı yarışmacılarının elenmesi ile gönüllüler takımı ve ünlüler takımı arasında yarışmacı bakımından sayıca eşitlik sağlandı. Böylece her iki takımda da artık 6'şar yarışmacı bulunuyor. Ancak bu hafta yapılacak dokunulmazlık oyunun sonrasında yine bir takımın yarışmacısı elenecek ve eşitlik yine bozulacak.

Anahtar Kelimeler: